BRAND
 
FORMANCE
 
IN ACTION
5 уебинара за Facebook маркетинг и реклама

5 онлайн събития
на важни и актуални за бизнеса теми.
Лектор: Иво Илиев

Защо да бъдете част от предстоящите уебинари?


Имаме над 7 години опит в организирането на бизнес събития. Този опит ни помага да развиваме и надграждаме формите на обучение според очакванията на нашите посетители. Подбрахме най-актуалните теми от фейсбук и инстаграм маркетинга, за да Ви предложим серия бизнес уебинари. Това са част от причините да бъдете част от предстоящите събития:

Лектор-практик

Целодневната програма на всеки от уебинарите включва разбираеми практически съвети и споделени казуси, примери и ноу-хау от акредитиран лектор с международен опит в сферата на дигиталния маркетинг и реклама.

Бизнес-насоченост

Целим да Ви предложим решения, полезни за бизнеса Ви. Всеки уебинар е на важна тема и се провежда с цел да предостави небходимото ноу-хау, да изясни проблеми, да покаже полезните практики и правилните процеси, в които си струва да инвестирате.

Актуални и важни теми

Подбрахме част от най-важните теми за ползотворното присъствие на един съвременен бизнес в топ социалните мрежи Facebook и Instagram. Уебинарите са покана към собственици на бизнес, които търсят перспектива за развитие и имат желание да инвестират в своето присъствие в тези канали.

Без "магически" трикове

Конкретно, разбираемо и реалистично - това ще е експертното съдържание, което ще получите на уебинарите. Без нереални обещания - нито ще станете гуру, нито ще Ви дадем магическа формула за успех. Ще получите много професионализъм, ноу-хау, идеи, конкретни реалистични представи и актуални знания.

Без информация "на парче"

В рамките на всеки уебинар ще Ви бъде представена ясна информация по всяка от темите. Няма да получите информация "на парче" без да Ви бъде изяснена цялостната картина и без отговор на въпроса "защо това е важно за мен?".

Общуване в Общност

По всяко време на обучението имате възможност за задаване на въпроси и чат с всички или някои от участниците. В края на всеки уебинар имаме минути за въпроси от Вас. В края на събитията всеки участник ще бъде поканен в нашата дигитална бизнес общност от над 300 участника.

ЛекторПрограмаРегистрирайте сеОтзиви

 

От години активно провеждаме събития по дигитален маркетинг, реклама и комуникации под формата на фирмени обучения, семинари и пр. в страната. Независимо от количествените измерения на тази дейност, ние постоянно се стремим към качественото й изражение. Благодарим на всички, които ни се довериха, бяха част от нашите събития и споделиха своите позитивни отзиви!


6300+

Участници в обучения и семинари


7+

Години опит като организатори


1850+

Общо часове с лекции и упражнения


340+

Проведени фирмени обучения и семинари


Отзиви

Уебинар №1:
Важните елементи в рекламната платформа на Facebook

11.фев.2021г., 19:00ч.-20:30ч.

 • Тема: Важните елементи в рекламната платформа на Facebook
 • Дата: 11.фев.2021г., 19:00ч.-20:30ч.
 • Продължителност: 1 час и 30 мин.
 • Място: онлайн уебинар в Zoom.
 • Подходящо за: собственици на малки и средни компании, студенти, junior маркетинг и PR професионалисти.
 • Ниво: основно.
 • Лектор: Иво Илиев (информация)
Пускате рекламите си през бутон "Boost post"? Това е прекалено скъпо! Много рекламодатели дори не подозират колко повече и по-изгодни възможности имат, за да се рекламират във Facebook и Instagram! Точно това е темата на този уебинар - да получите полезна информация за: структурата на рекламната платформа на Facebook; как да градите ефективно рекламите си за Facebook, Messenger и Instagram според бизнес целите си; как да получите по-добра реклама на по-изгодна цена. Всичко ще бъде обяснено ясно, конкретно и разбираемо, за да придобиете яснотата, от която имате необходимост.


Регистрация


Уебинар №2:
Ефективни реклами с вертикални видеа – тенденция в развитие

18.фев.2021г., 19:00ч.-20:30ч.

 • Тема: Ефективни реклами с вертикални видеа – тенденция в развитие
 • Дата: 18.фев.2021г., 19:00ч.-20:30ч.
 • Продължителност: 1 час и 30 мин.
 • Място: онлайн уебинар в Zoom.
 • Подходящо за: бизнесмени (локален, национален и международен бизнес), студенти, маркетинг и PR професионалисти, sales професионалисти.
 • Ниво: основно, средно.
 • Лектор: Иво Илиев (информация)
В началото на 2021г. всички топ социални мрежи имат Stories и потребителите им с удоволствие ежедневно гледат вертикални видеа. Дори на пазара бяха пуснати първите вертикално-ориентирани смарт телевизори. Вертикалното видео е важна тенденция, в която вече има сериозни инвестиции. В този уебинар ще получите полезна информация за това как по-лесно и изгодно да разполагате с отличен набор от вертикални видеа за вашето онлайн представяне в социалните мрежи. По време на онлайн събитието ще получите ноу-хау за полезни стратегии, практики и ресурси за ефективно видео съдържание.


Регистрация


Уебинар №3:
Наказания и бан при фейсбук рекламите - как да ги избегнем

24.фев.2021г., 19:00ч.-20:30ч.

 • Тема: Наказания и бан при фейсбук рекламите - как да ги избегнем
 • Дата: 24.фев.2021г., 19:00ч.-20:30ч.
 • Продължителност: 1 час и 30 мин.
 • Място: онлайн уебинар в Zoom.
 • Подходящо за: собственици на компании, студенти, професионалисти в сферата на маркетинга, рекламата, PR и продажбите.
 • Ниво: основно, средно, високо.
 • Лектор: Иво Илиев (информация)
От фейсбук спират рекламите Ви, или банват целия акаунт - а след това от не получавате нищо полезно като обратна връзка. В подобни ситуации са попадали много собственици на бизнеси и този уебинар има за цел да им помогне като им даде яснота по темите: кои са причините да получим наказание или бан; как можем да се предпазим от накзания - какво да следим и кога; какви са правилните начини да обжалваме наказанията; кога ни наказват заради сайта и кога заради постовете ни; разглеждане на конкретни казуси с наказване и спиране на реклами - какви са възможностите и решенията. На уебинара също така ще разгледаме удачните варианти да се свържете с екипа на Facebook, както и начините, по които системата им за наказания работи.


Регистрация


Уебинар №4:
Важни за бизнеса новости и тенденции във Facebook, Messenger и Instagram

4.март.2021г., 19:00ч.-20:30ч.

 • Тема: Важни за бизнеса новости и тенденции във Facebook, Messenger и Instagram
 • Дата: 4.март.2021г., 19:00ч.-20:30ч.
 • Продължителност: 1 час и 30 мин.
 • Място: онлайн уебинар в Zoom.
 • Подходящо за: собственици на компании, студенти, професионалисти в сферата на маркетинга, рекламата, PR и продажбите.
 • Ниво: основно, средно, високо.
 • Лектор: Иво Илиев (информация)
Новостите за трите social канала лесно ще намерите в интернет - няма Ви да ги преразказваме на този уебинар. В рамките на събитието ще коментираме как актуалните промени засягат Вашите инвестиции в реклами и organic активности - ще Ви дадем идеи и решения в какви новости си струва да инвестирате, и как да се възползвате от промените. Конкретно ще говорим за новости около мобилното съдържание, мултиканалното сърфиране, оптимизацията на рекламите чрез machine learning и специфичното поведение и очаквания на различните поколения потребители в социалните мрежи.


Регистрация


Уебинар №5:
Data-driven електронна търговия и рентабилни фейсбук реклами

11.март.2021г., 19:00ч.-20:30ч.

 • Тема: Data-driven електронна търговия и рентабилни фейсбук реклами
 • Дата: 11.март.2021г., 19:00ч.-20:30ч.
 • Продължителност: 1 час и 30 мин.
 • Място: онлайн уебинар в Zoom.
 • Подходящо за: собственици на електронни магазини, предприемачи в онлайн търговията.
 • Ниво: средно, високо.
 • Лектор: Иво Илиев (информация)
Сериозни промени бяха обявени от 2020г. насам за фейсбук и инстаграм рекламите - промени, които пряко касаят Вашите инвестиции в тези канали. Те са важни за разходите Ви като рекламодател и за възвръщаемостта на тези разходи. На този уебинар ще Ви запознаем с тези промени и начините да се възползвате от тях, за да имате ефективни реклами с варианти за скалиране. Конкретно ще говорим за това защо facebook pixel не е достатъчен; кои важни елементи от фейсбук рекламите ни помагат да постигнем ефективност; какво е важно да знаем за "learning phase", за да имаме изгодни реклами. Най-актуалното и най-ефективно за онлайн търговците нправление при фейсбук и инстаграм рекламите са т.нар. "collaborative реклами", при които търговецът споделя анонимно данни с изкуствен интелект на Facebook, а изкуственият интелект след това може да таргетира точните хора, предлагайки точните продукти, от които тези хора се интересуват. В рамките на час ще изясним технологичните инвовации, от които се нуждаете за оптимално представящи се реклами на Вашия електронен магазин.


Регистрация


Лектор на уебинарите


Иво Илиев

Иво Илиев

Специалист дигитален маркетинг Маркетинг мениджър и Блогър

Здравейте! Казвам се Иво Илиев, на 36 години; баща, блогър, маркетолог. Имам икономическо образование и международен опит в маркетинга и рекламата от 2003г. Като организатор и идеолог на "BrandFormance IN ACTION" съм изключително щастлив да Ви поканя на нашето бизнес събитие, в което ще Ви споделя новости и ноу-хау от нашата практика в областта на дигиталния маркетинг и рекламата.
Обикновено на нашите събития присъстват представители от множество бизнес браншове, професионалисти и предприемчиви българи, които искат да бъдат в крак с тенденциите и да научат от първа ръка нещо полезно за своето успешно бизнес присъствие. Ще се радвам ако сте част от тази вдъхновяваща атмосфера! За мен ще бъде изключителна чест да се запознаем и видим с вас на предстоящото събитие!
Предварително Ви благодаря за проявения интерес - като хора, правещи бизнес, аз и вие не бихме инвестирали в неща, които не са ни ясни. Една от основните идеи на събитията е да Ви даде яснота, за да предприемете разумните бъдещи инвестиции.

За Иво Илиев

Иво Илиев е уравител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age и маркетинг агенция BrandFormance, която е една от 67 агенции в света, избрана за Facebook Marketing Consultant Partner през 2019г. От началото на 2020г. агенцията е Facebook Technical Service Partner заедно с 90 други международни дигитални компании.

Иво Илиев работи от 2003г. в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите. През 2012г. и 2013г. негови кампании са одобрени за участие във Facebook Marketing Awards конкурса на Facebook. В началото на 2019г. Иво Илиев е един от първите сертифицирани маркетинг консултанти в международен план по официалната програма на Facebook за маркетинг консултанти (сериен номер на удостоверението: cert_2v2tc3wm).

Опитен професионалист с богато портфолио в сферата на дигиталния маркетинг и реклама. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, NIVEA, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, BMW, Raiffeisen Asset Management, TEVA и много други.

Иво е участник и организатор на множество маркетинг събития в градове от страната. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в Икономически Университет - Варна, Нов Български Университет - София, Технически Университет - Варна. Участва в някои от най-значимите събития по дигитален маркетинг в страната. Повече за него ще научите в страниците на професионалния му маркетингов блог www.ivosiliev.com

Отзиви от участници в предходни курсове:ПрограмаРегистрирайте сеЛектор

Актуалните и полезни теми от дигиталния маркетинг и реклама, обяснени ясно и с примери от професионалисти-практици.Събитията "BrandFormance IN ACTION" имат за цел да представят и обяснят разбираемо на представителите на бизнеса всички съвременни възможности за успешни инвестиции в дигиталната среда, където са техните клиенти. Ако имате фирма или работите като дигитален специалист в компания - това е вашата среда - където практици ще Ви споделят множество възможности, успешни примери и практически решения от сферата на дигиталния маркетинг, интернет рекламата и онлайн комуникациите.

За да инвестираш в нещо - трябва да го познаваш и разбираш. Това се случва на "BrandFormance IN ACTION" - споделяне на необходимите знания за вземане на правилни решения относно инвестиция в бизнес представяне, присъствие и комуникация. В епохата на мобилните комуникации, мултиканалното сърфиране, социалните медии и smart технологии, надеждната информация и общуването с професионалисти могат да бъдат вашите най-големи конкурентни предимства. Участниците в събитията "BrandFormance IN ACTION" ще бъдат поканени в бизнес групата "Brandformance Community", където общуването по важните теми бива продължено от всички, които имат желание за взаимопомощ, нетуоркинг и споделяне на новини и ноу-хау.

Снимки от събитиятаРегистрирайте сеЛектор

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ


Ако имате въпроси, свързани с уебинарите - обадете се на тел. 0889257334, за да Ви съдействаме.
Благодарим за проявения интерес!


Изберете събития:


► Обща сума за 1 участник: 0 лв. с ДДС
 
Сума, която трябва да заплатите за своето участие в избраните уебинари: 0 лв. с ДДС общо за 1 участник

Регистрациите се приемат онлайн само посредством настоящата форма за регистрация. След направена регистрация ще получите проформа-фактура на посочения email в рамките на 1 работен ден. Заедно с проформа фактурата ще получите и банкова сметка, по която трябва да бъде наредено плащането на таксата за участие.